REKRYTOINTI

OHJAAJA
Edellytämme hakijalta sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalan AMK- tutkintoa sekä työkokemusta nuorten parissa työskentelystä.

Työnkuva:

Nuorisokodin ohjaajan tehtäviin kuuluu 10-18-vuotiaiden turvallisen arjen ja säännöllisen päivärytmin luominen, ohjaaminen koulunkäynnissä. Asetat nuorelle selkeät rajat ja säännöt arjessa toimimiseen. Nuoria tuetaan ja kannustetaan harrastuksiin, näissä ohjaajan tehtävänä on olla läsnä, sekä luoda kuunteleva ja kannustava ilmapiiri. Omaohjaajatyö ja perheiden tukeminen ovat tärkeä osa ohjaajan työtä.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Ensiapukoulutus ja lääkehoitoluvat hakijalla tulee olla, mutta luvat pystyy myös jälkeenpäin hankkimaan.

Hakijalta odotamme reipasta asennetta, joustavuutta, avointa mieltä, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ohjaajan työ on kaksivuorotyötä ja painottuu iltoihin.

Tarjoamme:

Työntekijän työhyvinvointia tuetaan hyvin eduin mm. säännöllisellä työnohjauksella, viikoittaisilla tiimipalavereilla, ilmaisella kuntosalijäsenyydellä, personal trainerin ja fysioterapeutin palveluilla, ravintovalmennuksella. Tuemme työntekijöitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lähetä 

mailitse vapaamuotoinen hakemus itsestäsi, jossa kerrot koulutustaustasi sekä vahvuutesi:

Jenni Kehus

Nuorisokoti 51 ja 53 johtaja

p. 050 5277118

jenni.kehus@akkia.fi