top of page
Perhekoti  Akkia

Perhekodin tavoitteena on antaa perhehoidossa olevalle lapselle ja nuorelle mahdollisuus kodinomaiseen kasvatukseen ja läheisiin ihmissuhteisiin sekä edistää hänen perusturvallisuuttaan ja sosiaalisia suhteitaan. Arjen ja elämänrytmin säännöllisyyden löytäminen, koulunkäynnin tai opiskelun tukeminen ja kokonaisvaltainen itsestään huolehtiminen ovat toimintamme lähtökohtia. 


Ammattitaitoiset perhekodin vanhemmat rakentavat turvalliset rajat ja säännöt, sekä kuuntelevan ja kannustavan ympäristön, jossa lapsen ja nuoren on turvallista kasvaa ja kehittyä. Kaiken toiminnan pohjalla on toisesta välittäminen.

 

Akkian arvoihin kuuluvat luotettavuus, yhteisöllisyys ja toisen kunnioittaminen. Tuemma ja ohjaamme kaikin tavoin asiakkaitamme terveellisiin elämäntapoihin ja aktiiviseen arkeen. Sijoituksen aikana teemme yhteistyötä perheiden ja eri verkostojen kanssa. 


Perhekoti Akkia sijaitsee Torniossa Hakalankadulla, Miukin rauhallisella asuinalueella. Perhekoti on neljä (4) paikkainen. Jokaiselle on oma huone sekä paljon yhteisiä tiloja rauhoittumiseen, harrastuksiin, leikkimiseen ja kehittymiseen. Perhekodin tavoitteena on tarjota hoidettavalle perheenomaista ja hoidettavan tarpeiden mukaista perhehoitoa. Tarjoamme ympärivuorokautista kasvatusta 0-17 vuotiaille lapsille/ nuorille.

Perhekoti Akkia

Hakalankatu 1

95420 Tornio

Harri Salmelainen

Perhekoti vanhempi, vastuuhenkilö

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja,
lasten- ja nuorten erityisohjaaja, työkokemusta lastensuojelutyöstä 22 vuotta.

050 477 9881

harri.salmelainen@akkia.fi

Päivi Salmelainen

Perhekoti vanhempi

Opettaja, restonomi (AMK), kasvatustieteen
approbatur opinnot, työkokemusta opetus- ja kasvatustyöstä 30 vuotta.

p. 050 455 2535

paivi.salmelainen@akkia.fi

bottom of page